El club

 

F

LOORS és una associació sense ànim de lucre que pretén donar accés als usuaris de cànnabis, tant d’ús responsable com a terapèutic, a l’obtenció del mateix de forma legal i sense la necessitat d’accedir al mercat negre i els inconvenients que aquesta pràctica comporta.

 

Aquesta associació s’ha fundat per intentar normalitzar la situació en la qual es troba el cànnabis, per donar a conèixer que el consum responsable d’aquest no està més enllà que el consum responsable d’altres substàncies com l’alcohol, tabac … No es pretén donar a entendre que es tracti d’una substància innòcua, al contrari, es vol informar dels seus efectes per recolzar el consum responsable als quals ja van decidir en el seu moment que consumirien aquesta substància.

 

A FLOORS es comparteix, s’escolta, s’aprèn i s’intercanvia. Tot això, no només a través de la planta, sinó també de les activitats que aquí us oferim. Música de tots els estils, esports televisats, cicles de cinema, documentals, dies temàtics en els quals aprenem d’altres cultures i explorem en la seva gastronomia i costums.